LuckChain Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Scarlet  (Read 65 times)

uqf58vjt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Scarlet
« on: September 22, 2020, 10:22:51 am »
Dette runtopsell.com Adidas Ultra Boost DNA er dækket af et sort Primeknit overalt i overdelen med tonedetaljer på signaturburet, snørebåndene og hæltælleren. Højdepunktet i denne Ultra Boost er den delte Boost mellemsål, der er lavet i rødt på bagsiden og blå foran. Mere rød og blå ses på tungen branding og hæl sammen med en hvid Continental gummisål.


Mens Superstar i øjeblikket fejrer sit 50-års jubilæum, har Adidas Sko Blå besluttet at kombinere det højtydende løbende design af Ultra Boost med Superstar-trænerstil. Dette nyeste tilbud har en Core Black blød læderoverdel parret med et matchende blondebur, der viser broderede Three Stripes. Sort fortsætter på hæltælleren, Boost mellemsål og gummi ydersål afsluttet med guld branding.


På grund af det faktum, at disse får en ren sort skifer, synes mange af strukturerne i dens Primeknit-konstruktioner og Adidas Ultra Boost DNA Core Black/Scarlet skumbobler at være mere fremhævede og giver fuld tilladelse til de forgyldte accenter til at stjæle showet. Metalliske detaljer udføres på denne makeover's mærkeelementer, herunder de mellemste fodstribe, hælforme og indersålsgrafik, der giver disse løbere en ren finish.


Adidas Originals har udvidet deres Populær Stil Ultra Boost DNA-sortiment fra slutningen af, og næste er fuld læderudbud. Denne udgave af Ultra Boost DNA har en fuld hvid læderoverdel i stedet for Primeknit med en matchende læderhælbenk og blondebur. Sort tre striber på siderne oven på en White Boost mellemsål og gummi ydersål fuldender designet.


https://www.runtopsell.com/
Logged