LuckChain Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Asics Gel Lyte III Blush/Feather Grey  (Read 112 times)

plf15rtw

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Asics Gel Lyte III Blush/Feather Grey
« on: October 09, 2020, 01:51:51 pm »




De low-top atletische / performance sneaker komt in zijn "OG" -vorm aan als wit / rood. Het colorgoedkoop.com bovenwerk bestaat voornamelijk uit wit nubuck en mesh, terwijl de ASICS-strepen zijn te vinden in eersteklas leer. Een zwarte toebox en hiel aan de achterkant verzachten de heldere elementen, terwijl de rode kleur de schoen een klassiek gevoel geeft. De gespleten tong van de GL3, de buitenzool aan de voorkant, de streeplijn en de tweekleurige middenzool aan de achterkant hebben allemaal de gedurfde kleur, maar brengen het gebruik van tinten goed in balans. Om af te sluiten zijn de veters ook in het rood, samen met het modellogo van de zijkant.


De GEL-Lyte III is een van Asics Schoenen Sale meest begeerde sneakers, een die een comfortabele houding en technische structuur bevordert. De schoen heeft de handen gezien van ontwerpers en medewerkers zoals Ronnie Fieg om enkele van de schoonste sneakers te maken die er zijn.


De volgende op hun releasekalender komt een duo van nieuwe kleurstellingen die onder hun nieuwste Asics Gel Lyte III Blush/Feather Grey vallen. De capsule is vertaald naar "Making of Things" in het Engels en dient als een direct eerbetoon aan het ongekende streven naar innovatie en vakmanschap dat sterk wordt gewaardeerd binnen de Japanse cultuur. Twee kleurencombinaties die klaar zijn voor de lente, waaronder een 'Smoke Blue' en een 'Ivory', worden opgenomen in de collectie, die beide zijn voorzien van overlays tussen leer en harige suède, niet-overeenkomende laterale / mediale ASICS-logo's en rode Hakano-hielstempels die vertalen volgens "GEL" -technologie in Katana-letters.


Ter ere van het 30-jarig jubileum van de Gel Lyte III introduceert Stijlvol ASICS een nieuwe kleurstelling in de populaire "Dragon Fruit" -make-up. Deze ASICS Gel Lyte III heeft een rozeachtige basis gemarkeerd met blauwgroen en roze suède overlays. Zwart lederen Tiger Stripes, bijpassende veters bovenop een zwarte en roze rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.colorgoedkoop.com/
Logged