LuckChain Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Adidas Yung 1 Triple Black  (Read 26 times)

e0zznubk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Adidas Yung 1 Triple Black
« on: March 31, 2021, 11:20:19 am »
De packnieuwe.com is gemaakt van een bovenwerk van zwart mesh met bijpassende suède overlays. Vetgedrukte accenten zijn aan de schoen toegevoegd door middel van de Solar Yellow Three Stripes aan de zijkanten en de oranje en blauwe hits op het zoolgedeelte van de schoen. Het geschikt maken voor je volgende wandeling is de rubberen buitenzool voor tractie met lage grip.


Adidas Originals begint het herfstseizoen met hun trail-ready versie van de Adidas Schoenen Heren. Dit aanbod van de adidas Yung-1 heeft een bovenwerk van kaki mesh met overlays van paars suède. Het accentueren van de schoen zijn zonne-rode en oranje accenten overal met wit op de tussenzool. Een trail robuuste rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Adidas Originals voegt een Japans geïnspireerde versie van de Adidas Yung 1 Triple Black toe aan hun nieuwste line-up. Gekleed in een kleurenschema van Collegiate Royal en Active Red. Deze versie van de adidas Yung-1 wordt benadrukt met een allover Chinese geborduurde gelukswolkenprint. Andere details zijn onder meer rode linten op de drie strepen die zijn omlijnd in een koraaltint bovenop een witte tussenzool.


Adidas Originals zal twee nieuwe exotische versies van de Nieuwe Trending Yung-1 uitbrengen die op tijd voor de feestdagen aankomen. Elk paar bestaat uit getextureerde slangenhuid- en ponyhaarmaterialen, maar ze komen ook net even anders uit met de plaatsing van de prints. Ze hebben een zwart bovenwerk met witte details, aangezien het ene paar paarse accenten heeft en het andere paar in blauwgroen tinten op elk van de tussenzolen.


https://www.packnieuwe.com/
Logged