LuckChain Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Asics Gel-Mai Mesh Carbon  (Read 37 times)

hi6ecfm3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Asics Gel-Mai Mesh Carbon
« on: April 02, 2021, 02:08:51 pm »
De Asics Gel-Mai sneaker heeft een uitgesproken asymmetrische eyelet stay die de triplesaledeals.com voorvoet van de schoen strakker maakt, maar ook rond de enkel. Een van de extra kenmerken van de schoen is de fuzeGEL-technologie die de hoeveelheid demping benadrukt, een van de belangrijkste technische details van de Asics Gel-Mai.


Deze nieuwe Asics Schoenen Dames versie heeft een sokachtige gebreide constructie met bijpassende zwarte leren overlays, die stilistisch een uniek kooi / vetersysteem vormen. Direct daaronder zitten we een witte tussenzool en een 'Sail'-buitenzoolcombinatie met het kenmerkende ASICS-logo op de tong en de zool.


Het bovenwerk van de sneaker is voornamelijk van suède, met een vleugje Asics Gel-Mai Mesh Carbon mini-ripstop-stof en GORE-TEX die waterbestendigheid toevoegen. Elk paar wordt geleverd met verschillende schoenveters en schoenveterstoppers, evenals een speciaal ontworpen schoenendoos die past bij het camouflage-ontwerp van de sneakers.


Deze Populaire Stijl Asics Gel Mai Knit MT heeft een zwart bovenwerk dat is gemaakt van een gebreid ontwerp met leren inslagen op de middenvoet, teen en hiel. Andere kenmerken van de schoen zijn de plastic biezen die de hiel omwikkelen, de treklipjes aan de hiel, de sokachtige enkelkraag en het Asics-merk op de kraag. Hieronder vind je een witte rubberen zool met het grote Asics logo op de achterkant.


https://www.triplesaledeals.com/
Logged